Sari la conținut
Home » Tricouri

Tricouri

Vă prezentăm cel mai important tricou al celui de al 16-lea Tur Ciclist al Ținutului Secuiesc! Magicul tricou roșu li se cuvine celor mai rapizi cicliști și îl va purta sportivul cu cea mai bună performanță la toate probele. Căutați sportivul cu tricou roșu printre concurenți! El a trecut cu siguranță testul de timp!
Sportivii iuți ca vântul, participanți ai Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc, sunt sponsorizați de către Primăria Municipiului Miercurea Ciuc.
 Tricoul roșu, alb și verde are aceeași însemnătate, autoritate și provocare ca și fratele său roșu. Dar acest tricou poate fi numai al concurenților cu licență maghiară. Dacă vedeți un sportiv care conduce bicicleta purtând bluzatricoloră, trebuie să știți că acel ciclist maghiar a învins cronometrul.
Tricourile de culoare roșu-alb-verde pentru concurenți sunt asigurate de Agroland. Mai important decât orice pentru această întreprindere este fair play-ul și jocul în echipă: acestea sunt valorile sub semnul cărora sponsorizează evenimentul nostru.
În ciuda opiniei generale, nu toți cicliștii trebuie să fie supli și ușori! Spre exemplu, sprinterii conduc bicicleta cu o musculatură masivă, bine lucrată și au un singur scop, acela de a obține tricoul galben. Sportivul care obține cele mai multe puncte la toate etapele sprinturilor finale, respectiv în timpul sprinturilor din cursul etapei, va primi tricoul binemeritat!
Sprinterii ediției din acest an a Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc vor fi îmbrăcați în galben de către Ciuc Radler. Perseverența sponsorului în domeniul concursurilor este asemănătoare cu cea a sportivilor: Ciuc Radler a sprijinit numeroase competiții și maratoane de ciclism!
Tricourile bleumarin nu sunt nici ele mai ușor de obținut decât cele roșii sau tricolore. Dar la competiția pentru acestea pot participa doar concurenții care au licență românească. Dacă vedeți un ciclist în tricou bleumarin, să știți că acel sportiv român nu glumește atunci când vine vorba de întrecere contratimp.
Tricourile bleumarin pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc sunt asigurate de firma care sprijină această competiție încă de la începuturile ei! Cei mai buni cicliști români pot fi văzuți și în competiția din acest an purtând culorile firmei Tușnad!

Se știe despre cursele montane că sunt o provocare pentru concurenți, pentru că nu este suficient să fii pregătit fizic: trebuie să ai strategii bune în alegerea bicicletei și a echipamentului. Cu cât greutatea ciclistului este mai mică, cu atât îi crește șansa de a obține tricoul verde. Sponsorul din acest an al cursei montane din cadrul Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc este firma Viastein, producătoare de pavele, dale și borduri de calitate premium.

 În acest an, tricourile negre le revin celor mai buni din categoria U21. Concurenții care încă nu au împlinit 21 de ani, dar au scos cel mai bun timp în categoria lor, au toate șansele să obțină acest tricou! Acești sportivi câștigă respectul și recunoașterea tinerilor concurenți! La această ediție, tinerii cicliști beneficiază de sprijinul firmei DEPO care este cel mai mare depozit și rețea de magazine de materiale pentru construcții din județul Covasna.